Företagsstäd – Städtjänster för företag

Ett bra städföretag som utför företagsstäd kan vara en kostnadseffektiv investering för företag. En arbetsmiljö som tas väl om hand av ett professionellt företag kan ha en positiv inverkan på inte bara företagets utseende men också dess arbetsmiljö och företagets image.

Fördelar med att anlita en städfirma för företagsstäd

Många företag kan ha nytta av att anlita ett städ- eller fastighetsskötselföretag. Kostnaden av att anlita ett kommersiellt städföretag kan framstå som hög, men att istället ha en heltidsanställd städare kan ha många dolda avgifter. Enligt Fackföreningen Kommunal så finns det många dolda avgifter när du väljer att heltidsanställa någon som sköter företagets städning. Några av kostnaderna med att ha en egen heltidsanställd städare är löner, förmåner, material, utrustning, utbildning och tiden som krävs för att övervaka och leda städpersonalen. Professionellt utbildade städföretag i Gustavsberg kan ha en kunskap om specialstädning som en egen anställd städare inte kommer att besitta. Att anlita ett kommersiellt städföretag kan vara mycket mer kostnadseffektivt än att anlita egen städpersonal.

En ren arbetsmiljö förbättrar de anställdas prestation och motivation

Det finns många anledningar till varför ett företag bör investera i att anlita ett städföretag för företagsstäd. Att ha en arbetsmiljö som är professionellt städad kan förbättra företagets yttre och den generella miljön på företaget. En väl omhändertagen och ren arbetsmiljö kan förbättra de anställdas prestation och motivation. Att ha ett kommersiellt städföretag som avlägsnar damm, mögel, allergener och andra ämnen som kan försämra luftkvaliteten, kan förbättra dina anställdas hälsa avsevärt. En ren och väl omhändertagen arbetsmiljö kan förbättra imagen som de anställda har om företaget som de arbetar för. Det kan bara förbättra företagets image ut mot sina kunder.

Perfekt för visningsstädning

Vissa företag kan ha nytta av ett sådant här städfirmor även utanför sin kontorstid. Till exempel så kan mäklare anlita professionella städföretag som en del i sin staging av ett hem till salu. Att anlita ett städföretag kan hjälpa till med att förbättra interiören eller exteriören på ett hem eller företag som är till salu. Dessa proffs är utbildade för att ta bort problem som vanlig städning inte råder bot på, så som dofter orsakade av husdjur eller rökare samt mögelproblem. I äldre hus som har en lite unken lukt eller om ett hem varit stängt länge, så kan kommersiella städbolag bli av med dessa dofter och få det att lukta fräscht igen. En professionellt städad fastighet är mycket mer attraktiv för potentiella köpare.

Akut städning

Ett företag som redan är anlitat för schemalagda städningar kan vara en bra investering när nödlägen dyker upp. Rekommenderade städföretag erbjuder ofta nödstädning 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Dessa städtjänster kan innefatta sanering efter en översvämning eller vattenläcka, skador från eld eller rök och städning efter inbrott. Ett kommersiellt städföretag som redan sköter städningen regelbundet för ditt företag kommer vara väl medvetna om vad just ditt företag behöver vid en akutstädning.

Det finns många anledningar till att anlita en kommersiell städtjänst. En väl omhändertagen kontorsmiljö kan förbättra imagen för ditt företag och dina anställdas hälsa.